Білопілля кома Нью-Йорк

102 хвилин - Україна

Статус На стадії зйомок

Немає трейлера

Формат Телефільм

Категорія Повнометражний документальний

Жанр Артхаус

Виробник Гагарін Медіа

Режисери-постановники Сергій Рахманін

Країна Україна

Мова Українська

Дія в Білопілля Сумської області та в Нью Йорку. 
Бiлл Нiколс: «Було нескладно. Справжнє життя навіть цікавіше, ніж фантастика. Я чув таку думку: "У художніх фільмах режисер – бог. А в документальних бог – режисер". Я подумав, що так, це так. По-перше, досить ризиковано робити документальний фільм. Можливо, у вас ніколи не буде кінця фільму.»

Згідно Біллу Ніколс, до бере участь документалістиці можна віднести фільм, в якому «знято взаємодія між документалістом і об'єктом дослідження, при якому сам документаліст не стежить подія, а активно в ньому бере участь». В такому фільмі творець присутня в кадрі: він відвідує місце, про яке розповідає, бере інтерв'ю у учасників описуваних подій, висловлює свою точку зренія.Да, цей піджанр схожий на що бере участь документалістику. Проте, документалістика участі намагається вибудувати об'єктивну картину – участю документаліст ніби доводить правдивість того, що він показує.

Перформативний документальний фільм не прагне до об'єктивного висвітлення теми: режисер показує те, що важливо саме йому. Такий формат оповідання підходить для розповіді про народи, товариства або меншини: з його допомогою зручно донести посил «відчуйте, як бути цією людиною

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар