Ноти кохання

Україна - 2017

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Серіал

Кількість сезонів 1

Сезон 1, рік 2017, серій 4, ~45 хвилин, Телеканал Україна

Рейтинг 5.83%

Частка 15.89%

Жанр Мелодрама

Виробник Стар Медіа

Режисери-постановники Вікторія Мельникова (II)

Сценаристи Дюк Мітягов

Оператори-постановники Валентин Мельниченко

Художники-постановники Дмитро Жмурко

Композитори Володимир Кріпак

Звукорежисери Валентин Тимощенко

Режисери монтажу Дмитро Нестеров

Художники з костюмів Юлія Глемейда

Художники із гриму Валентина Войтюк

Режисери Тарас Рибальченко

Кастинг директори Віка Ільїна

Продюсери Аля КасперськаВладислав РяшинЄвген ЛященкоВікторія КорогодНаталія Стрибук

Виконавчі продюсери Андрій Пушкарьов

Актори 1-го плану Дар'я ЄгоркінаАртемій ЄгоровГеоргій ЛещенкоЯна КовальоваКатерина Гулякова

Актори 2-го плану Світлана ЗельбетАнна АбрамьонокІнна МірошниченкоАртем МяусТала КалатайАртем ПознякСергій КомаровськийД. ХлюсМирослав ПащенкоПавло ЛевицькийО. НаумоваПетро ПастуховЄвген БургелаЮлія ШефферІрина ДерябінаАнастасія КапінусЛюбов ТимошевськаІрина РождественськаСвітлана БевзОлег ГоловкоІгор ІвановЖан СелєзєнєвДмитро ГрицайМикола КарцевЄвгенія ШевцоваСергій ВласенкоМихайло МерзлікінВ. ТереховЮрій КосОлександр БондарукОлексій КокровМарина ОрелД. ТулуповОлена ГолубР. ЗелінськийОлена КуртаОлег УколовДенис ВоронковНаталія ГураС. ЄпуріОлена РечичОлександр АгеєнковОлена ХохлаткінаМарина ЦаранА. КозирицькаОлена ГречанаМарія ХомутоваОлена РомановаАнна ТесленкоНікіта ВакулюкОлена БалабановаОлег ЯкименкоЄвген ОстровськийОлександр БегмаАндрій ПономаренкоЮрій ВинарськийТ. ІващенкоА. ПодлінРоман Лук'яновМаксим ГузовськийСергій МедведєвР. ГаняОлексій АгєєвЛев КлименкоМикита КармазінМирослав ЖмуркоАндрій ЛагодаВіка ІльїнаДмитро ОлійникАнастасія Ренард

Рік створення 2017

Країна Україна

Мова Російська

Світова прем’єра 11 April 2019

Прем’єра в Україні 14 October 2017

Арина працює офіціанткою у ресторані, виховує чудового сина Микиту та доглядає за хворою мамою. 12 років тому вона залишилася одна з дитиною на руках, і відтоді не вірить чоловікам і покладається тільки на себе. В її серці, як і раніше живе мрія стати співачкою, але вона давно відмовилася від своїх амбіцій заради турботи про близьких.

Вадим – успішний музичний продюсер. Він зустрічається зі своєю підопічною – співачкою Риммою, але приховує стосунки від дочки, виправдовуючи це тим, що Василина ще не оговталася після смерті мами. Насправді він і сам не впевнений, що хоче пов'язати своє життя з такою, як Римма.

В один прекрасний момент доля буквально зіштовхує лобами Микиту і Василину. І два одинадцятилітніх купідони вирішують будь-що одружити своїх батьків.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар