Вгору-вниз

56 хвилин - Україна - 2009

Статус Завершений

Немає трейлера

Формат Фільм

Категорія Повнометражний ігровий

Жанр Мелодрама

Виробник Студія «Кадри»PADRE

Режисери-постановники Михайло Озеров

Сценаристи Олександра ВолодінаІрина Дубровська

Оператори-постановники Сергій КлепицяЮрій Перетяченко

Художники-постановники Наталія Денисова

Композитори Сергій Кондратьєв

Звукорежисери Сергій КондратьєвВолодимир Філатов (II)

Режисери монтажу Іван Горб

Художники із гриму Наталія Шапошникова

Продюсери Едуард ВерхотуровМихайло Озеров

Актори 1-го плану Дмитро ТуркевичКатерина ЛеоноваНіна БатовськаІгор АрнаутовІгор МірошниченкоІрина РабіновичБорис Книженко

Актори 2-го плану Едуард ВерхотуровЄвген РоманенкоСарра Тер-АванесоваСергій СовенкоЯків ОзеровПоліна ВерхотуроваЮлія МиронінкоАндрій КириковАндрій КисленкоОлександр ПугачовВолодимир ШкуркоДмитро БобікОлена ТрепкоКатерина КириковаОльга МарадудаМихайло РудикІрина СпиридоноваМарія КожушкоІгор КлючникМихайло ЗвегенцевВолодимир ЗахаровОлександр МагідовЮлія ПеченінаДіана КондратьєваАнна ЗаєваАнна КолесниковаВероніка УспенськаАндрій Алієв

Рік створення 2009

Країна Україна

Мова Російська

Іронічна мелодрама про любовний вир, що знищив благополучне життя художника – ілюстратора і розбудив у ньому творця. Прекрасні жінки героя – співачка і працівниця митниці, що душили своєю любов'ю, йдуть з його життя, дозволивши художникові рухатися вгору.

Що означає зрадити себе? Плисти за течією, вірячи у виняткову правильність цього шляху. Поховати свій талант під розкішним надгробком зовнішнього благополуччя. Марнувати життя, ревно вірячи в його насиченість і старанно забиваючи вином гострий присмак порожнечі і безглуздості.

І коли чорна діра самотності вже відчинила тобі свої обійми, де знайти сили, щоб зупинитися на останньому роздоріжжі? Зупинитися і зрозуміти – весь цей час ти йшов в нікуди?

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар