Створення любові

135 хвилин - Україна, США, Ізраїль, Молдова - 2006

Статус Завершений

Рейтинг

Кінокритиків: 0, Глядачів: 0
Немає трейлера

Формат Фільм

Категорія Повнометражний ігровий

Жанр ДрамаІсторичний

Виробник Vit-Studio

Дистриб’ютор Ukrainian Film Distribution

Режисери-постановники Валеріу Жерегі

Сценаристи Валеріу Жерегі

Оператори-постановники Анатолій Іванов (II)Володимир Корнілов

Художники-постановники Ілля ЙовуЮріє Матей

Композитори Василе Гойя

Звукорежисери Юрій ЧайкаМіхай Орешану

Режисери монтажу Ніта Ківулеску

Художники з костюмів Юріє Матей

Художники із гриму Олена БондарєваАлла Мельник

Продюсери Яків Тіхман

Актори 1-го плану Олександр ДемидовРодіка ІскаріГеннадіє ГилкеІгор СлободськийІрина БразговкаМихайло КозаковМарія ПлоаєМаргарета ПинтяВіктор КосихОлександр Панкратов-ЧорнийІгор КарасАатол ДурбалеОлександр РогатюкНеллі КаменєваОлена КамерзанВолодимир ГойхманМаргарита ЖерегіВасиль СлюсаревськийАнжела ЧобануЛюбов БогданЮрій АндрющенкоКрістіан ЖерегіІрина КарасОлександр НікітінАнна БардукЛео РуденкоАнна-Стасія БутучелВіктор КубовАндрій ФрайманСанду ВасілакеАуреліан ДенілеОлена Пономаренко (Рожкова)

Актори 2-го плану Алін КапмарьВіта ГайбураХагіт ШварцерМікі ФайнтунВлада ТіхманЮлія ШмегельськаДенис МартинюкВероніка КозловскіЮріє МатейІон МокануМарчел ЛунгуКорнелія ШанцеваМарта МенроОлена НегрескуВалерія ШоваЯна ЛяховичВолодимир ЗавалєннийМарина СташокДоріана ТелмезанГалина СвятаСергій ЗдирукРоберт ІксарьНойх КофманськийБорис ОзимчукАркадій МустяВіталій БаркаєвОлексій ЛевицькийЯків Тіхман

Рік створення 2006

Країна УкраїнаСШАІзраїльМолдова

Мова Російська

Прем’єра в Україні 28 September 2006

Прокат в Україні з 28 September 2006

Містечко Зіньків, де у 1950-х роках у злагоді та спокої жили люди різних національностей і конфесій, – це фактично райський куточок, якого не було на карті колишнього СРСР: загадковим чином він просто «випав» з поля зору тоталітарної системи. У ньому спокійно і природно сусідили православна церква, єврейська синагога, костьол і спадщина ісламу – стара турецька фортеця.

У Зінькові живе головний герой стрічки, Мотл-Шотхен, сват «від Бога»: як справжній посередник між людьми й світами він ходить із села в село, з будинку в будинок, «сотворяючи любов», створюючи гармонію людських доль. Мотл всією душею вірить у життя й служить йому. Але от, у відірваний від світу Зіньків неминуче уривається Система, а разом з нею і війна. Ідилічне життя містечка розвалилося, а разом з нею – і життя Мотла, що втратив своїх близьких. Втративши свій світ, він залишає і віру, і служіння. Але життя і любов виявляються сильнішими від війни і смерті: Мотла підтримують всі ті, кому він допоміг, і поступово він повертається до життя.

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар