Двигун внутрішнього згоряння

Україна - 2017

Статус Завершений

Немає трейлера

Рік створення 2017

Країна Україна

Мова Російська

Світова прем’єра 05 June 2018

Прем’єра в Україні 25 December 2017

Головні події розгортаються в родині керівника машинобудівного заводу Павла Короленка, який рано овдовів та виховав доньку Євгенію самотужки. Щастя доньки – головне для Павла. Він мріє, що Євгенія одружиться та подарує йому онука, який буде продовжувати сімейну справу – машинобудування. Проте дівчина з дитинства мріє стати інженером-винахідником та, отримавши освіту, влаштуватись на роботу до бюро видатного конструктора Володимира Громико.

Своєю чергою, Володимир Громико висміяв наміри дівчини, твердо давши їй зрозуміти, що в його колективі, як, втім, і в цілому в машинобудуванні немає місця жінкам. Але якщо жінка чогось хоче, то обов'язково доб'ється свого… Мабуть, винахідливість Євгенії була залучений не тільки на машинобудування, оскільки вона таки змогла отримати посаду у відділі Громико. Відповідно до свого авантюрного плану, Женя переодягнулася чоловіком і постала як Євген Кравченко.

Новий фахівець призначається на посаду інженера в конструкторському бюро. Незабаром Володимир Громико і Євген Кравченко сходяться, між ними зав'язуються міцні дружні стосунки. Володимир дуже радий, що у нього є однодумець, і він навіть втягує його у свої веселі холостяцькі пригоди. Однак надалі події фільму розгортаються таким чином, що несподівано для себе дівчина закохується у свого начальника. І тоді Женя вводить в дію ще рішучіший план, який з ніг на голову переверне життя усіх головних героїв…

Більше
Кадри з фільму

На жаль, ані рецензій ані коментарів до проекта ще ніхто не залишив

Увійдіть для того, щоб залишити рецензію або коментар